Aqua 2001 Kft.

 

ÖNTÖZŐRENDSZER, ÖNTÖZŐBERENDEZÉS, CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS!!
Cégünk öntözőrendszerekkel foglalkozik. Fóliaház hűtése, párásítása. Kerti és mezőgazdasági rendszerek.
A NaanDan által ajánlott megoldás a növények vízellátásának hatékony kezelésére kielégíti a növényi kultúrák mindennemű szükségleteit, mivel olyan termékskálát és eljárást kínál, amely az öntözéstől a műtrágyázáson át egészen a klimatikus szabályozásig terjed. Mikroöntözés, Csepegtetőöntözés.

A mai NaanDan típusú csepegtetéses öntözőrendszerek az alacsony vízhozamú öntözési technikán alapuló gyártás és alkalmazás terén felhalmozott 40 éves tapasztalat eredménye. A ma már több mint 20 éve bevezetett automatikus szabályozású csepegtetőgomba alkalmazása lehetővé tette az alábbi, korábban leküzdhetetlennek vélt nehézségek megoldását:

- az adagolás állandósága a nyomás változása mellett
- szintkülönbségből eredő egyenetlen vízadagolás
- nagyon hosszú sorok

Az elmúlt években a NaanDan kutatási-fejlesztési csoportja kiemelkedő eredményeket ért el termékeinek tökéletesítése terén, melyek ma már rendkívül megbízhatóak, emellett megoldásokat tanulmányozott és dolgozott ki az alábbi új kihívásokra:

- rossz minőségű víz (szennyvíz és/vagy tisztított víz) felhasználása
- legkisebb vízhozamú csepegtetőtestek alkalmazása
- vízelszivárgás elleni mechanizmusok bevezetése
- csepegtetőcsövek tökéletesítése a felszín alatti használatra

T-Tape A világ vezető csepegtetőcsöve

Már több mint két évtizede, hogy kertészek és gazdák ezrei jöttek rá a T-Tape előnyeire, azaz arra, hogy az igen gazdaságos T-Tape csepegtetőcsöves öntözőberendezés létesítése jövedelmezőbb és környezetbarátabb, mint a drága és kevésbé hatékony szokásos öntözési módok. A T-Tape csepegtetőszalaggal pontosan a növény gyökérzónájához juthat a víz és a tápanyag, ami rendszeresen magasabb termésátlagot és jobb termésminőséget eredményez. A pontos víz és tápanyag adagolásnak, valamint az alacsony működtetési költségnek köszönhetően a csepegtető öntözés a szokásos öntözési módoknál határozottan nagyobb jövedelmet biztosít.

Legfontosabb előnyei:

Magasabbak a termésátlagok és jobb a termésminőség
Nagyobb a termésbiztonság
Alacsonyabb az energiaigény
Egészségesebbek a növények
Kisebb méretékű a gyomosodás
kedvezőbb talajszerkezet - nincs talajtömörödöttség, jobban járható terület

Javaslatok:

A szakszerűen tervezett és kivitelezett öntözőberendezésben fokozni fogja a termesztés gazdaságosságát, a környezet egyidejű kímélése mellett. A Maximális előny eléréséhez szükség van a berendezés részeinek gondos kezelésére és ápolására.
Telepítés lehetőségei: Gépi telepítés és Kézzel történő fektetés
A NaanDan mikroöntöző rendszerek olyan termékeket foglalnak magukban, amelyeket rendszeresen alkalmaznak szőlőöntözésre, ugyanakkor céljuk a csepegtető rendszerekkel egyébként elképzelhetetlen eredmények elérése.