Vállalkozásunk 25 éves szolgáltató múlttal rendelkezik, korábban mint a SASAD MGTSZ Szolgáltató ágazata, majd a privatizációs lehetőségekkel élve mint GASTSZOLG KFT folytatjuk komplex szolgáltatásainkat, a megrendelők megelégedésére amit a sokéves piaci jelenlétünk és a több mint 250 főt foglalkoztató jelenlegi megrendelés állományunk is alátámaszt.
Irodaházak takarításaTársaságunk két fő profilja az üzemi vendéglátás,
valamint az irodaházak takarítása.

A GASTSZOLG KFT 1991. óta működik.
A társaság éves árbevétele meghaladja az 900 millió forintot, dolgozói létszáma a 250 főt.

Társaságunk 100%-os magyar tulajdonú, egy 4 tagú tulajdonosi kör birtokában van.

A tulajdonosok jelen pillanatban is tevékenyen részt vesznek a cég működésében. Így az elkövetkező években is a már eddig kialakított üzletpolitikát kívánjuk folytatni mindig a megrendelő igénye szerint magas minőség biztosításával.
Központi irodánk Budapest XIV. ker. Bácskai u. 35. sz. alatt található. Üzlethálózatunk valamennyi egysége magas technológiai, higiéniai, humán, marketig és jogi elvárásoknak megfelel.
Célunk a biztos, a megrendelő igényei alapján kialakított, annak megelégedését biztosító magas szintű, valamint állandó jó minőségű, hosszú távú korrekt munka és üzleti kapcsolat. Ennek érdekében kizárólag gondosan összeválogatott magas szakmai színvonalú, jól képzett, eredmény orientált szakembereket alkalmazunk.
Gastszolg Tanúsítvány Gastszolg Tanúsítvány Gastszolg Tanúsítvány  
Tovább a referenciáink oldalra!
Tovább a céginformációk oldalra!
 
Tovább a céginformációk oldalra! Tovább a "Miért minket válasszon" oldalra! Tovább a Céginformációk oldalra! Tovább a Továbbképzés oldalra!