Bemutatkozás
   

 

 

Szeretettel köszöntjük honlapunkon !

Cégünk a KTA Kft. az alkatrész adagolók gyártása terén világszerte ismert RNA (Rhein-Nadel Automation GmbH) magyarországi képviselete.

Fő tevékenységünk az automatizálás, azon belül is adagoló berendezések készítése az ipar különböző területei számára.

A KTA Kft.-t 1994-ben alapították az automatizálás és az alkatrészrendezés területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező személyek.
A megrendelői igények minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében valamint felismerve, hogy megfelelő minőségű adagolót csak megbízható alapelemekre építve lehet készíteni, a KTA Kft. felvállalta a piac egyik meghatározó cégének az RNA-nak a képviseletét, amit 1994 óta folyamatosan ellát.
Mi és ezzel együtt megrendelőink bízhatnak az RNA minőségben, a széleskörű elemválasztékban, a megfelelő pótalkatrész ellátásban, szervizháttérben és abban az évek során felhalmozott tudásban, amit az eddig általunk elkészített berendezések - úgy mint vibrációs adagolók, lineáris rendezők, utántöltő bunkerek, felhordó szalagok, komplett adagoló berendezések - gyártása során szereztünk.

Amennyiben Önöknek bárminemű alkatrész rendezési feladatuk van, vagy rezgőadagolókat, rezgősíneket, bunkereket használnak és felújítási, szervizelési problémájuk adódna, kérem keressenek meg minket!
Örömünkre szolgálna, ha megtisztelnének bizalmukkal és megrendelőink között üdvözölhetnénk Önöket.