EuroTechnika 2000 KFT

Szeretné, hogy az ön cége is modern, és gazdaságos legyen?

Energiatakarékos, Környezetbarát megoldások!

Forduljon hozzánk bizalommal!
Tanácsadás, Telepítés (Üzembe helyezés), Karbantartás, Alkatrész és alapanyag ellátás.

Miért érdemes velünk dolgozni?

A versenyképesség, kulturált magas termelési és termelékenységi kulturát és korszerű gyártási strukturát igényel,
különös figyelemmel a költséghatékony energia takarékos megoldásokra mely egyben biztonságos egészséges munkahelyi környezetet is biztositanak. Az Eurotrechnika hosszú nemzetközi gyártási, gyártás-technológiai és gyártás szervezési tapasztalatokra támaszkodva tudja nyujtani a legelönyösebb technoló-giai megoldásokat partnerei részére.

Ehhez biztos hátteret a nyujtanak a képviselt nemzetközi viszonylatban is jelentős piacvezető cégek.

Műanyagipari megoldások

Az autoipar egyre jelentösebb felhasználója a műanyag alkatrészeknek. Ez nagy kihivás a beszállitó ipar számára mivel a magas minőségi követelmények, méretpontosság, termelési biztonság, és megbizható-ságon túl igen fontos a versenyképes ár. Az egyik legjelentösebb költségtényező az energia ráforditás. Ezen a téren nyujtanak talán soha nem remélt eredményeket a tisztán elektromos hajtású fröccsöntögépek.

Ezeket a gépeket a nagy pontosság, gyorsaság, kiváló szabályozhatóság és alacsony karbantartási költségeken túl az akár 60-70%-os energia költség megtakaritás jellemzi a hidraulikus gépekhez képest.

A helyzet hasonló a flakongyártás terén is legyen az extruziós vagy fröccsfúvásos technológia. A flakonok egyszer használatos csomagolóanyagok. A termék árát negativan befolyásolhatja a magas csomagolóanyag ár. A megoldás itt is a tisztán elektromos hajtás.

Csomagolóanyag és csomagolástechnika

A csomagolás technika terén nemcsak az esztékai igény jelentös hanem a csomagolt termék védelme is elsödleges fontosságú. A többrétegü gázzáró réteget is tartalmazó „barrier” fóliák vagy a rugalmas nyujtható „stretch” fóliák gyártása más más követelményeket szab a feldolgozó ipar számára. Megoldásaink nem csak kiváló minöséget, megbizhatóságot hanem versenyképes árakat is biztositanak.

Az élelmiszer csomagolás terén fontos terület az ásványviz, üditőital, tej és tejalpúitalok töltése.

Töltöberendezéseink oránként néhány száz de akár 40 ezer palack töltésre is alkalmasak.

A hosszú eltarthatóságú (ESL) friss tejek töltőberendezései minősitéssel birnalk és a legmagasabb higieniai követelményeket is kielégitik.

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon: +36 1382 01 02
Email: info@eurotechnika.hu
Cégünk: EUROTECHNIKA 2000
Műanyagipari és Szolgáltató KFT.
Postacím: 1117. Budapest, Hunyadi János u. 3.
Adószám: 12337624-2-43
New

Újdonságok

CAST FÓLIA gyártó sor

Akár 12%-al energiatakarékosabb a piacoin található többi fólia gyártósornál!

Termék információ és megrendelés
Környezetvédelem

Környezetvédelem

Az Eurotechnika KFT elkötelezett a környezettel való törõdésre minden üzleti tevékenységében. Az Eurotechnika KFT régóta fennálló vállalati politikája van a biztonságos és egészséges munkahelyek biztosítására, a környezet védelmére, valamint az energia és természeti erõforrások megőrzésére, mely elvek 1990-ban lettek megfogalmazva.