Varga Tészta

Házi tészta

Cégbemutató

Cégünket 1984 szeptemberben alapítottuk családi vállalkozásként, lakásunk szuterénjában. Kezdetben hagyományos házi technológiával (nyújtott) kezdtünk el termelni. A gyártási technológia folyamatos fejlesztésével biztosítjuk a minõséget és higiéniai feltételeket Vevõink megelégedésére. Jelenleg a fenti képen látható mûhelyben 12 fõnek biztosítunk munkahelyet. Ebbõl a létszámból 8 szakember már kezdetek óta meghatározó szerepet tölt be a szakszerű és minőségi gyártásban. Köszönjük nékik, hogy becsületes munkájukkal és hûségükkel erõsbítik cégünk jó hírnevét, mely kiváló eszköze a folyamatos fejlõdésnek. Jelenleg vákuumtechnológiával dolgozunk, mely fõleg az alacsonyabb tojástartalmú tészták fõzési tulajdonságát javítja. Üzemünkben már 2001-ben bevezettük a HACCP minõségbiztosítási rendszert. Legújabb termékünkre a BIO tojásos tészta gyártására is megkaptuk a szakhatósági engedélyeket.

Az oldal készült: Miniweb motor 1.2 verzióján.
Oldal generálási idő: 0.003983 másodperc !

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!